Category: web

12
Dec

Zsu hivatalos oldala

A KIHÍVÁS

Nap mint nap edzeni és versenyekre utazni folyamatosan, nem kis feladat. Ha mellette még blogolni is kell az már igazi kihívás. A feladat az volt, hogy Zsu a lehető legkényelmesebben telefonról tudja megosztani az élményeit, az oldalra való belépés nélkül akár. Az oldalra a képeket jelenleg az instagramról húzzuk be, így minden post azonnal megjelenik. A másik problémás dolog az úszásnál és a hasonló sportoknál, hogy nehéz megtalálni a verseny időpontokat.

SZERETNE TÖBBET TUDNI ?

Hasonló oldalt szeretne? Keressen minket személyesen vagy e-mailben elérhetőségeinken. Elérhetőségeinkhez görgessen egy keveset le.

[email protected]
+36702974656

16
Oct

Sachs outlet

AMIT KÍNÁLUNK

A lengéscsillapító az autó egyik legfontosabb alkatrésze. Ha rossz, az akár az Ön életébe is kerülhet. Nálunk régi autójához vásárolhat gyári új lengéscsillapítókat nagyon kedvező áron.

A MEGOLDÁS

Ha nálunk vásárolja lengéscsillapítóját, a beszerelés árából is kedvezményt kap.

JÓ TUDNI

A lengéscsillapító cseréje mindössze pár órát vesz igénybe. Amíg munkatársaink az autóján dolgoznak, Ön nyugodtan elfogyaszthat egy kellemes ebédet.
Sachs outlet oldal meglátogatása

16
Oct

Vagottbaromfi.com

HÁZTÁJI

Napjainkban egyre nagyobb hangsúlyt kap a felelős vásárlás, a tudatos fogyasztás előtérbe helyezése. A vagottbaromfi.com Baromfiüzletében a minőségi és friss áru beszerzésére már a kezdetekben kiemelt figyelmet kapott és ez a törekvés mára sem változott. Naponta frissen vágott háztáji csirke, továbbá pulyka, kacsa, liba, saját termelésű zöldségekből készült savanyúság, házi tészta, őstermelői méz, illetve házi tojás kapható. Kiegészítő termékként mangalica szalonnát, különféle házi kolbászokat és otthon készített libatepertőt lehet vásárolni.

PÉNZTÁRI DEMOKRÁCIA

“A demokrácia a pénztárnál kezdődik!”

A konkurens nagyvállalatok olyan szintű marketing-tevékenységet, illetve információs- és kommunikációs technológiákat alkalmaznak, amelyekkel szinte képtelenség felvenni a versenyt. Részben ebből kifolyólag képesek a helyi vállalkozók árérzékenységét kihasználva úgy értékesíteni, hogy az árakban általában a kisvállalkozó sokszor alul marad.

JÓ TUDNI

A versenyelőny, amivel mi rendelkezünk, hogy garantáltan frissen vágott háztáji árut tudunk megfizethető áron értékesíteni. Ugyanezen minőségi alapanyagokból tudunk frissen sütött húsféléket a vevő számára rendelés esetén biztosítani.

Vágottbaromfi oldal meglátogatása

11
Sep

KODU JÁTÉK LABORATÓRIUM

A KIHÍVÁS

A Microsoft Kodu 2009. június 30-án jelent meg az XBOX LIVE Marketplace-en a Logo továbbfejlesztéseként. Az eredeti neve a Boku volt. A Kodu egy integrált fejlesztői környezetet tartalmazott. A Microsoft’s FUSE Labs által készített, modern 3D grafikát alkalmazó programmal a fejlesztők a 8 éves és az annál idősebb gyermekeket célozták meg.

A MEGOLDÁS

A Microsoft Magyarország Fejlesztési Platform üzletágának megbízásából készítettük el a kodu.elte.hu oldalt. Az oldal tartalma és a felhasznált anyagok ingyen elérhetőek és rendkívül népszerűek a kisiskolás gyermekek körében. A KODU fejlesztőeszközzel és oktatásával kapcsolatban keressen minket bizalommal.

ISMERJE MEG

Igazán designos egyedi oldalak kivitelezését is vállaljuk arculat-tervezéssel, grafikai munkákkal és üzemeltetéssel együtt.

Kodu elérése

11
Sep

GIVE-ME-STUFFS.COM

A KIHÍVÁS

A modern kor egyik legnagyobb kihívása a virtuális valuták terjedése,  és ezek megfelelő kezelése. Aki kicsit is ismeri a történelmet, az könnyen beláthatja, hogy vannak dolgok amiket megállítani nem lehet, csak késleltetni.

A MEGOLDÁS

Ezért Magyarországon elsőként indítottunk egy olyan webáruházat, ahol az elsődleges valuta a Bitcoin. Ez az áruház tekinthető egyfajta bemutatónak is, ha valaki hasonló rendszert szeretne fejleszttetni velünk. Az oldal kiváló példája több szolgáltatás együttes integrálásának egy masszív jól skálázható és flexibilis rendszerbe. A fizetési szolgáltatások ( bankkártyás fizetés, bitcoin fizetés, szállítások követése és automatikus kezelése ) és a logisztikai rendszerek tökéletes integrációja.

JÓ TUDNI

Tetszett az oldal? Vásároljon, illetve ha úgy érzi Ön is szeretne egy ilyen oldalt, keressen minket bizalommal.

Give-me-stuffs oldal meglátogatása