Vagottbaromfi.com

web
HÁZTÁJI

Napjainkban egyre nagyobb hangsúlyt kap a felelős vásárlás, a tudatos fogyasztás előtérbe helyezése. A vagottbaromfi.com Baromfiüzletében a minőségi és friss áru beszerzésére már a kezdetekben kiemelt figyelmet kapott és ez a törekvés mára sem változott. Naponta frissen vágott háztáji csirke, továbbá pulyka, kacsa, liba, saját termelésű zöldségekből készült savanyúság, házi tészta, őstermelői méz, illetve házi tojás kapható. Kiegészítő termékként mangalica szalonnát, különféle házi kolbászokat és otthon készített libatepertőt lehet vásárolni.

PÉNZTÁRI DEMOKRÁCIA

“A demokrácia a pénztárnál kezdődik!”

A konkurens nagyvállalatok olyan szintű marketing-tevékenységet, illetve információs- és kommunikációs technológiákat alkalmaznak, amelyekkel szinte képtelenség felvenni a versenyt. Részben ebből kifolyólag képesek a helyi vállalkozók árérzékenységét kihasználva úgy értékesíteni, hogy az árakban általában a kisvállalkozó sokszor alul marad.

JÓ TUDNI

A versenyelőny, amivel mi rendelkezünk, hogy garantáltan frissen vágott háztáji árut tudunk megfizethető áron értékesíteni. Ugyanezen minőségi alapanyagokból tudunk frissen sütött húsféléket a vevő számára rendelés esetén biztosítani.

Vágottbaromfi oldal meglátogatása