Drábik János blogja

A KIHÍVÁS

1938. június 9-én született Budapesten. Csellistának készült, zenei tanulmányait a budapesti Erkel Ferenc Zeneművészeti Szakiskolában és Zenei Gimnáziumban végezte. Ugyanitt érettségizett 1956-ban. Kéztörés miatt azonban pályaváltoztatásra kényszerült. 1960-ban fejezte be tanulmányait az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán, 1968-ban pedig az ELTE Bölcsész Karán, ahol esti tagozaton filozófiát tanult. 1971-ben ügyvédi-jogtanácsosi vizsgát tett, előzőleg pedig a MÚOSZ Újságíró Iskoláját is elvégezte. Később a New York University-n folytatta tanulmányait, és 1981-ben bejegyzett jogtanácsos lett New York államban.

A MEGOLDÁS

Egy olyan oldalra volt szükség, ahol az olvasó könnyedén tudja kommentelni illetve olvasni a terjedelmes blogbejegyzéseket, akár táblagépen akár mobiltelefonon. Egy hónap alatt a látogatószám napi 2000 emberre ugrott, és folyamatosan emelkedik. Drábik János Úr munkássága ahogy látjuk kiemelt figyelmet kap a hazai blogszférában.

JÓ TUDNI

Amennyiben hasonló blogot szeretne, kérjük forduljon hozzánk bizalommal. Az oldalt Windows Azure alapokon egy WordPress site szolgálja ki amihez egyedi designt készítettünk.